Nieuw leven ondersteunen door een persoonlijke aanpak met gepassioneerde en ervaren kraamzorg professionals. Kraamzorg Madelief is opgericht door vijf  kraamverzorgenden met jarenlange ervaring in de praktijk. Begin 2022 stelden zij zich de vraag hoe Madelief een vervolgstap kon nemen bij het verder digitaliseren van de werkprocessen. Zodoende kwamen zij via een zoekactie bij De Digitale Zorg terecht.

De Digitale Zorg: de organisatie is sinds 2018 van start gegaan met de ondersteuning bij het digitaliseren van werkprocessen onder de naam De Digitale Zorgwerkplek. Deze dienstverlening is schaalbaar, betaalbaar en biedt voldoende ruimte voor maatwerk en een hoge mate van service.  In juli 2022 behaalde De Digitale Zorg haar ISO27001 en NEN7510 certificaten. 

Truus van Bommel van kraamzorg Madelief: ‘na een vliegende start ondervonden wij direct hoe de Digitale Zorg hun dienst Werkplekbeheer levert: met zeer korte lijnen naar onze organisatie en altijd een adequate oplossing voor vragen die wij stellen’.  De aanvankelijke keuze om werkplekbeheer buiten de deur te zetten was voor ons meteen duidelijk. Het service model van De Digitale Zorg past bij onze behoefte en wij hoeven ons niet druk te maken over het plaatsen van een vacature, opleidings- en werkplekkosten en het risico op uitval van een ICT medewerker. 

Zowel kraamzorg Madelief als De Digitale Zorg zijn overtuigd dat bij de huidige ontwikkelingen binnen de kraamzorg sector, de Digitale Zorgwerkplek een passende oplossing is.

Voor meer informatie:

Kraamzorg Madelief                                                                                                                                                                   
078 2050220