Over De Digitale Zorg

Zorgverleners willen alleen maar bezig zijn met het leveren van zorg. De mobiele werkplek moet daaraan ondersteunend zijn.
Daarom nemen wij met De Digitale Zorg uw werkplekbeheer uit handen. Zo kunt u zich richten op het leveren van zorg.

De Digitale Zorg is ontstaan vanuit de behoefte van zorgorganisaties om geleverde zorg en voortgang te registreren bij de cliënt. Alleen zagen we dat de inrichting van tablets en smartphones vaak een bijzaak was, wat het gebruik ervan uiteraard niet bevorderde. Dat is logisch, want de kerntaak van zorgorganisaties is het leveren van zorg, niet het draaiend houden van hard- en software. Daarom besloten wij om zorgorganisaties zonder grote IT-afdeling te helpen.

Diensten geboren uit klantbehoefte

We begonnen met het beheren van mobiele werkplekken. We gebruiken Mobile Device Management om alle smartphones en tablets hetzelfde in te richten en vervolgens op afstand te kunnen beheren. Sinds het begin van de pandemie is de vraag naar beheer op afstand toegenomen. Medewerkers hoeven voor problemen dan niet meer terug naar kantoor, maar kunnen op de stoep bij de cliënt ons altijd bellen om het probleem te verhelpen.

Inmiddels is onze dienstverlening uitgebreid met het cliënttevredenheidsonderzoek. Ook die dienstverlening is geboren vanuit de behoefte die we zagen bij onze klanten: de traditionele enquêtes leverden te laat te weinig resultaten op. Dat kon anders, dachten wij. Daarom voeren we naast het werkplekbeheer ook de tevredenheidsonderzoeken uit, maar dan telefonisch. Zo worden de onderzoeken persoonlijker, sneller en uitgebreider.

Wilt u zich ook kunnen richten op uw kerntaak? Neem contact op voor de mogelijkheden:

zorgorganisaties ontzorgd

volledig ingerichte smartphones en tablets geleverd

Partners

De Digitale Zorg werkt met een aantal partners om volledige ontzorging aan onze klanten te garanderen. Samen zorgen wij ervoor dat u zonder problemen mobiel kunt werken en zorg bij de cliënt kunt registreren.

Technology To Serve

E-zorg

Voor veilige uitwisseling van bestanden, bijvoorbeeld met KPN ZorgMessenger en andere oplossingen.

T-mobile

T-mobile

T-mobile is onze betrouwbare partner in telecommunicatie en de leverancier van onze mobiele apparaten.